Real Betis Support Danmark

Betis 1-1 Atletico Madrid (37. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 15. maj 2017 kl. 20:55

Sæsonens sidste hjemmekamp sluttede med det næstbedste resultat.

Opstilling

 • Adán
 • Rafa Navarro
 • Bruno
 • Pezzella
 • Durmisi (Álex Martínez 86)
 • Petros
 • Brasanac
 • Joaquín (Nahuel 91)
 • Jonas Martin (Cejudo 68)
 • Dani Ceballos
 • Rubén Castro

Kampen
Udover at være sæsonens sidste hjemmekamp, var kampen samtidig den første kamp med Alexis Trujillo ved roret. Kampens første stor chance tilfaldt hjemmeholdet, da Joaquin efter en god solotur sendte sit forsøg i sidenettet. Den første advarsel til gæsterne fra Atletico. Kort efter havde Betis endnu en stor chance, men desværre gik Ceballos forsøg på stolpen. Atletico spillede meget afventende, og Betis sad derfor på kampen i resten af halvegen.

2. havleg fortsatte på samme måde med Betis som det dominerende hold, og Atletico som satsede på kontraangreb. Kort inden stadionuret rundede en times spil, kom så kampens første mål. Ceballos var hurtig over en returbold, og Oblak kunne ikke gøre meget ved føringen. Små ti minutter senere kom gæsterne tilbage i kampen, da Savic efter en dødbold sendte bolden i mål. Betis spillere protestrede efterfølgende for offside, men kampens dommer overhørte protesterne og anerkendte målet. Den langsomme gengivelse viste dog at protesterne var velbegrundede. Resten af kampen fortsatte med Betis med spilovertaget, og selvom Cejudo var tæt på at sikre sejren, forblev kampens resultat 1-1.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4