Real Betis Support Danmark

Pezzella forlænger til 2021

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 17. maj 2017 kl. 16:19

Den argentinske forsvarsspiller har skrevet under på en kontraktforlængelse.

Siden Pezzella skiftede til Betis fra River Plate i sommeren 2015, er han blevet en af de bærende kræfter i defensiven. Argentinerens gode præstationer har vagt interessen hos klubber som Roma, Napoli og Inter. Derudover har Pezzellas italienske pas bestemt heller ikke gjort interessen mindre.

Betis ledelse har dog, i hvert fald for nu, sat en stopper for salgsrygterne. Da man er blevet enige om at forlænge den nuværende kontrakt, så den løber indtil 2021. Derudover er Pezzellas frikøbsklausul forhøjet til 12 mill. €, altså noget mere end de 2,5 mill. € man betalte for spilleren tilbage i 2015.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4