Real Betis Support Danmark

Miguel Torrecilla til Sporting Gijon

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 31. maj 2017 kl. 21:02

Udskiftningen i den sportslige ledelse fortsætte.

Siden sin ankomst sidste sommer har Betis sportsdirektør Miguel Torrecilla modtaget meget kritik. Ikke mindst de to trænerfyringer i den netop overståede sæson har sat Torrecilla under pres. Klubbens bestyrelse valgte derfor tidligere på ugen at ophæve samarbejde med den nu forhenværende sportsdirektør.

I en pressemeddelelse udtaler ledelsen bl.a. "Betis ønsker at takke Señor Torrecilla mange gange for den professionalisme, engagement og generøsitet han har vist i sin tid i klubben. Derudover ønsker vi ham held og lykke i hans fremtidige karriere".

Torrecilla kommer ikke til at gå arbejdsløs særligt længe, for dagen efter han var stoppet i Betis, offentliggjorde nedrykkerne fra Sporting Gijón, at Torrecilla skal fortsætte sin karriere hos dem.

0 kommentarer

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4