Real Betis Support Danmark

Sergio Leon hentes hjem

Del

Skrevet af David Lose - torsdag 29. juni 2017 kl. 22:09

Den tidligere ungdomsspiller er hentet i netop nedrykkede Osasuna.

Leóns Betis karriere startede tilbage i 2004, da León var blot 15 år. Efter flere år på forskellige af klubbens ungdomshold, blev han i 2009 rykket op på Betis B. Hans første, og eneste, kamp for 1. holdet kom i 2010 i et 1-0 nederlag til Girona.

Efter ikke at have spillet flere kampe for Betis 1. hold, skiftede han i vinteren 2011 til Reus, der på det tidspunkt spillede i de lavere spanske divisioner. I 2013 rykkede León videre til Elche B, og efter et par sæsoner her fik han debut for Elche. Hans gennebrud kom i sæsonen 15/16, hvor han lavede 22 mål i sæsonen.

Leóns gode sæson vækkede interessen fra andre klubber, og i sidste ende valgte han at skifte til Osasuna, hvor han, på et ringe spillende hold, lavede ti mål i 33 kampe, og dermed blev sit holds topscorer. Nu rykker León altså videre igen, og denne gang vender han hjem til klubben hvor det hele startede. León har underskrevet en kontrakt gældende indtil sommeren 2021, og har angiveligt kostet € 3,5 mill.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4