Real Betis Support Danmark

Victor Camarasa skifter fra Levante

Del

Skrevet af David Lose - torsdag 29. juni 2017 kl. 22:49

Oprustningen forud for den kommende sæson fortsætter.

I sidste sæson var Camarasa udlejet fra Levante til Alaves, og var en vigtig brik i holdets flotte sæson. Han opnåede tre mål og 31 kampe, og var bl.a. en del af truppen i klubbens Copa del Rey finalenederlag til FC Barcelona.

Camarasa har fået sin fodboldopdragelse i Valencia CF, og skiftede i 2012 videre til Levante. Efter 108 kampe og otte mål blev han sidste sommer udlejet til Alaves. Camarasa, der længe har været i Betis kikkert, har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende fem sæsoner.

Betis har betalt i omegnen af € 7 mill. for spilleren, og har som en del af aftalen desuden valgt at udleje Alex Alegria til Levante i hele den kommende sæson. Alegria scorede i sidste sæson tre gange i 25 kampe.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4