Real Betis Support Danmark

Getafe henter Betis trio

Del

Skrevet af David Lose - fredag 7. juli 2017 kl. 12:07

Hele tre spillere forlader nu Betis for i stedet for at tørne ud for Getafe.

I sidste sæson var Dani Pacheco og Fransisco Partillo begge udlejet til Getafe. Begge spillere imponerede så meget under deres ophold, at den madrilianske klub nu ønsker at hente spillerne permanent.

Portillo, der er en del af Betis ungsarbejde, scorede i sidste sæson fire mål i 37 kampe, og nåede i alt at spille 91 kampe for Betis. Pacheco, en del af Liverpools talentfabrik, scorede seks mål i 34 kampe i den foregående sæson.

De to unge spaniere får følgeskab af endnu en tidligere holdkammerat, da Getafe derudover også har indgået en aftale med Bruno, der skiftede til Betis fra Tenerife i 2014. Getafe har betalt i omegnen af € 600.00 med mulige bonuser på op til € 200.000.

De tre spillere kommer ikke til at savne Betis ånden, for Getafe har allerede hele tre tidligere Betis spillere i truppen: Jorge Molina, Chuli og Fransisco Molinero.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4