Real Betis Support Danmark

Barragan lejes i Middelsbrough

Del

Skrevet af David Lose - søndag 9. juli 2017 kl. 20:38

Efter en enkelt sæson i England, vender spanieren igen hjem.

Oprustningen frem mod den kommende sæson fortsætter. Den seneste tilføjelse er den spanske forsvarsspiller Antonio Barragan, der er lejet i engelske Middelsbrough. Aftalen indeholder desuden en købsoption på € 1 mio, som udløses hvis Barragan spiller minimum 45 minutter i minimum 25 kampe i løbet af sæsonen.

Barragan, hvis familie er beticos, har haft en noget blandet sæson i Middelsbrough, som han skiftede til sidste sommer. Han startede sæsonen godt, med skader og svingende præstationer gjorde at han blev udeladt af Middelsbroughs sidste fem kampe i sæsonen. Højrebacken Barragan startede sin ungdomskarriere hos Betis ærkerivaler fra Sevilla. Efter tre sæsoner hos Sevilla gik turen videre til Liverpool, hvor han efter en enkelt sæson blev hentet hjem til Spanien igen af Deportivo la Coruña.

Efter tre sæsoner hos Deportivo skiftede Barragan i 2009 til Valladolid. I 2011 gik turen så videre til Valencia, hvor han så blev indtil Middelsbrough hentede ham sidste sommer. Det er derfor en meget erfaren herre som Betis har hentet. I sine otte sæsoner i spansk fodbold, har Barragan spillet mere end 150 kampe. Derudover har han også spillet 21 ungdomslandskampe for hjemlandet, og var bl.a. med til at vinde U19 EM i 2006.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4