Real Betis Support Danmark

Midterduo er seneste tilføjelser

Del

Skrevet af David Lose - søndag 9. juli 2017 kl. 21:01

Betis tekniske stab ligger ikke på den lade side i disse dage. Yderligere to spillere er nu hentet ind.

Den første nye tilføjelse er den mexicanske midtbanespiller Andres Guardado, der er hentet i PSV. Guardado, der repræsenterede sit land ved det netopoverståede Confederations Cup, er en meget alsidig spiller. Udover den centrale midtbane, kan Guardado også spille ventreback, venstrefløj samt i rollen som en klassisk 10'er. Udover PSV har Guardado også spillet i bl.a. Valencia og Bayer Leverkusen.

Betis har betalt i omegnen af € 2 mio. for ham, og han har underskrevet en kontrakt gældende indtil sommeren 2010.

Den anden nye tilføjelse er den spanske midtstopper Jordi Amat, der er hentet i Swansea. Amat har spillet i Swansea i de seneste fire sæsoner, hvor han blev hentet af Michael Laudrup. I hjemlandet har Amat repræsenteret Rayo Vallecano og Espanyol.

Amat skifter på en etårig lejekontrakt.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4