Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Real Madrid køber Ceballos - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Real Madrid køber Ceballos

Del

Skrevet af David Lose - mandag 17. juli 2017 kl. 11:02

Rygterne har sviret længe, men nu er det desværre officielt. Klubbens mest lovende spiller har valgt at fortsætte sin imponerende udvikling i en anden klub.

De to spanske mastodonter, Real Madrid og FC Barcelona, har længe kæmpet om at sikre sig Betis Dani Ceballos, der blev kåret til turneringens spiller ved det netop overståede U21 EM. Den kamp er nu slut, for Real Madrid har offentliggjort på deres hjemmeside, at man er blevet enige med Betis om en aftale.

Ceballos havde en frikøbsklausul på bare € 15 mill. og selvom Real Madrid, ifølge rygterne har betalt et par millioner mere for spilleren, har de stadigvæk gjort noget af et røverkøb. Real Madrid har da også været hurtige til at fremtidssikre sig, da man udover en frikøbsklausul på € 500 mill., har givet Ceballos en kontrakt gældende for de kommende seks sæsoner.

Inden sit skifte havde Ceballos de sidste ord til Betis: "Jeg vil altid bære Betis logo i hjertet, og jeg er dybt taknemmelig for alle dem, som er en del af Verdiblancos familien, der har været med til at modne og forme mig som spiller. Mange tak for den støtte i har givet mig i hele min tid her. Jeg vil aldrig glemme jer. Længe leve Betis".

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4