Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Marokkansk landsholdspiller hentes i Alaves - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Marokkansk landsholdspiller hentes i Alaves

Del

Skrevet af David Lose - mandag 24. juli 2017 kl. 22:15

Sommerens seneste tilføjelse er forsvarsspilleren Zouhair Feddal.

Betis har offentliggjort sommerens syvende forstærkning, og det er en stærk tilføjelse. Den marokkanske forsvarsspiller Feddal er nemlig hentet i Alaves på en kontrakt gældende for de kommende fire sæsoner. Feddal har kostet i omegnen af € 3 mill.

Den 27 årige marokkaner startede sin karriere i hjemlandet før turen gik til Spanien. Her spillede han for en række mindre klubber, inden turen i 2012 gik tilbage til hjemlandet og FUS Rabat. Her spillede han i en enkelt sæson, før Feddal blev solgt til den italienske klub Parma. Efter et par lejeophold hos Siena og Palermo, skiftede Feddal i 2015 tilbage til Spanien. Denne gang for at tørne ud for Levante. Her spillede han i en enkelt sæson, inden sidste sæsons Copa del Rey finalister, Alaves, ønskede at gøre brug af Feddals kompetencer. 

I sin debutsæson hos Alaves nåede Feddal i alt at spille 33 kampe.

Feddal fik sin debut for Marrokkos A-landshold i 2012, og har siden spillet 13 landskampe.

I sin nye klub forenes Feddal atter med Victor Camarasa.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4