Real Betis Support Danmark

Fiorentina lejer Pezzella

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 19. august 2017 kl. 23:06

Argentineren skal spille i Seria A i den kommende sæson.

Selvom Betis tidligere på sæsonen, angiveligt, har afvist et købstilbud fra Hamborg Sv på Pezzella, har man alligevel valgt at lade ham prøve lykken i en anden klub.

Siden sin ankomst til Betis for to sæsoner siden, har Pezzella været en vigtig brik i Betis defensiv, og har i løbet af de to sæsoner spiller 66 kampe. Han forlængede sin aftale med klubben i maj, så den nu løber indtil 2021.

Lejeaftalen inkluderer en købsoption, som vil give Fiorentina fortrinsret, hvis de ønsker at hente Pezzella permanent, når lejeaftalen udløber næste sommer. Frikøbsklausulen skulle være i omegnen af € 10 mio.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4