Real Betis Support Danmark

Javi Garcia bliver sommerens niende forstærkning

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 19. august 2017 kl. 22:57

Spanieren skifter fra russiske Zenit.

Det er efterhånden mere at være reglen end undtagelsen, at Betis er meget aktive hvad angår køb og salg af spillere. Dette transfervindue har dog heller ikke været nogen undtagelse, og hele otte spillere er allerede hentet til klubben, imens endnu flere har forladt Betis.

Efter købet af Boudebouz har den sportslige ledelse ikke ligget på den lade side, og de har netop offentliggjort endnu et godt køb. Denne gang er der tale om 30 årige Javi Garcia, der er købt i russiske Zenit for € 1,5 mio. Garcia har fået sin fodboldopdragelse i Real Madrids ungdomsafdeling inden han fik debut for 1. holdet i 2004. I 2007 blev Garcia solgt videre til Osasuna. Her gjorde han det så godt, at Real Madrid købte ham tilbage sæsonen efter. Efter en enkelt sæson tilbage i Real Madrid, fortsatte Garcia i portugal hos Benfica. Her spillede han i tre sæsoner inden turen gik videre til england og Manchester City. Efter to sæsoner i England gik turen videre til Zenit og Rusland, hvor Garcia så har spillet i de sidste tre sæsoner.

I forbindelse med offentliggørelsen af skiftet, kalder Javi Garcia Betis fans for "de bedste i Spanien", og udtaler desuden at "hans intention hele sommeren har været at skifte til Betis". 

Garcia, der kan bruges på både den offensive og den defensive midtbane, har underskrevet en kontrakt gældende for de kommende tre sæsoner.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4