Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 FC Barcelona 2-0 Betis (1. Spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

FC Barcelona 2-0 Betis (1. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 22. august 2017 kl. 16:09

Barca pressede Betis hårdt, men havde brug for en hjælpende fod, for at på hul på bylden.

Til kampen havde træne Quique Setién hele fem nyindkøb fået plads i startopstillingen. Derudover havde Setién også fundet plads til ungdomsspilleren Juanjo Narvaéz, hvilket betød at Betis stillede op i følgende opstilling:

 • Adán
 • Barragán
 • Mandi
 • Feddal
 • Tosca
 • Guardado
 • Camarasa (Fabián 78)
 • Joaquín
 • Narváez (Javi García 68)
 • Nahuel (Francis 71)
 • Sergio León

Kampen
Barca startede kampen bedst, og fik presset Betis helt i bund. Gæsterne startede derfor kampen meget uroligt med mange mistede bolde og fejlafleveringer til følge. Efter en tyve minutters tid fik Betis bedre fat i kampen, men formåede stadigvæk ikke helt at holde styr på Barca. Efter en halv times tid øgedes spændingen, da Messi først ramte stolpen. I det efterfølgende angreb kom kampens første mål så. En aflevering fra Deulofeu på fløjen blev afrettet af Toscas fod, så den røg ind bag Adán i stedet for at ryge videre til Messi. 1-0 og det hårde pres havde endeligt givet pote for hjemmeholdet. Kort efter var det kun en sidste øjebliks tackling fra Mascherano, der holdt Sergio Leon fra at bringe balance i stillingen. Få minutter senere var Deulofeu atter på spil igen, og denne gang ramte hans aflevering desværre ikke en Betis fod, men røg direkte videre til holdkammeraten Roberto, der kunne score i et tomt mål. Der kom ikke flere mål i halvegen.

Efter pausen fortsatte Barcas dominans, og halvegen var ikke mange minutter gammel, før Messi atter sendte et forsøg på stolpen. Efterfølgende slap Barca speederen en smule, og kampen bølgede derfor lidt frem og tilbage, dog stadigvæk med Barca som det dominerende hold. Slutningen af kampen bød på endnu to debutanter, da først Javi Garcia, og siden Francis, kom på banen. De fik dog ikke stoppet Barcas dominans. Men selvom Barca fortsat pressede på, fik de ikke scoret yderligere. De manglede da også de sidste marginaler, f.eks. da Messi ramte træværket for tredje gang i kampen.

Kampen sluttede derfor med et acceptabelt 2-0 nederlag, og en forbedring ift. 6-2 afklapsningen i den tilsvarende kamp i sidste sæson.

Næste opgør er årets første officielle hjemmekamp på det nyrenoverede Estadio Benito Villamarín på fredag. Og der er endda tale om et dansker opgør, da rundens modstander fra Celta Vigo har flere danskere i truppen.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4