Real Betis Support Danmark

Betis 2-1 Celta vigo (2. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - søndag 3. september 2017 kl. 20:33

Sæsonens første danskeropgør endte med en hjemmesejr til Betis.

Startopstilling

 • Adán
 • Barragán
 • Mandi
 • Feddal
 • Durmisi
 • Guardado
 • Javi García
 • Camarasa
 • Joaquín
 • Tello
 • León

Kampen
Hele tre danskere stillede fra start i denne sæsons første danskeropgør, og der skulle kun gå ti minutter, før den ene af dem kom i fokus. Daniel Wass sendte et hjørnespark indover i panden på Maxi Gomez, der headede gæsterne foran med 1-0. I den anden ende af banen var endnu en dansker tæt på at komme i fokus, da Riza Durmisi modtog et overlap i dybden, og hurtigt sendte bolden videre ind foran Celta Vigos mål. En Celta-forsvarer fik dog afværget i allersidste øjeblik. Hjemmeholdet kom langsomt bedre med i kampen, og efter en halv times spil, fik de endelig udligningen i kassen. Nyindkøbet Andres Guardado sparkede et indlæg til et andet nyindkæb, Sergio Leon, der kom først på bolden, og headede den i mål. Så stod der 1-1.

Efter pausen havde hjemmeholdet godt styr på kampen, og pressede på for et føringsmål. Efter flere gode chancer, kom forløsningen med ca. tyve minutter igen. Endnu engang stod Guardado for den målgivende aflevering, da han sendte et hjørnespark indover til Feddal, der flot headede føringen i mål. Efter målet fortsatte Betis pres, men det var tæt på at gå galt kort før slutfløjtet. Heldigvis fik en velspillende Durmisi afværget i sidste øjeblik.

Tre point på kontoen, og spillerne fik derfor tappet en del selvtillid, inden la Liga vender tilbage efter landskampspausen.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4