Real Betis Support Danmark

Joel Campbell vender tilbage

Del

Skrevet af David Lose - søndag 3. september 2017 kl. 20:52

Efter et succesfuldt lejeophold i sæsonen 12/13, vil man nu forsøge at gentage succesen.

Siden sit sidste ophold i Betis, har Campbell været udlånt til Olympiakos og Villareal. Efter sin tilbagevenden til Arsenal, har Campbell haft svært ved at bide sig fast i Arsenals startopstilling, og var da også udeladt af deres trup til deres opvarmingsturné til Asien.

Campbell håber på at få sin karriere tilbage på rette køl, og har derfor valgt at sige ja til et sæsonlån til Betis, hvor han tidligere nød stor spillemæssig succes. Sidst costericanske Campbell spillede i Betis, nåede han at spille 33 kampe samt at score to mål.

Spilleren selv kalder returen til Betis, som "at vende hjem", og glæder sig til at spille sammen med de mange nye spillere.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4