Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Betis 2-1 Deportivo (4. Spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Betis 2-1 Deportivo (4. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 19. september 2017 kl. 21:56

For begge hold gjaldt det om at komme op på hesten igen efter nederlag i sidste runde.

Opstilling

 • Adán
 • Barragán
 • Mandi
 • Feddal
 • Durmisi
 • Javi García
 • Joaquín (Boudebouz, m.82)
 • Narváez (Camarasa, m.51)
 • Guardado
 • Tello (Sanabria, m.72)
 • Sergio León

Kampen
Kampen var Betis ikonet Pepe Mels første tilbagevenden til sin gamle hjemmebane, og hans tidligere klub pressede gæsterne fra starten af kampen. Stadionuret var godt på vej imod det første kvarter, da Pepe Mel kunne se hjemmeholdets anfører Joaquin bringe Betis foran. Gæsternes målmand fik ikke ordentligt fat i et forsøg udefra, og Joaquin var hurtigt over returen, og kunne let heade sit første sæsonmål i kassen. Glæden varede dog kort, for mindre end ti minutter senere kunne gæsternes kantspiller, med lidt flatterende navn, Fede Cartabia bringe balance i regnskabet. Målet kom efter at Deportivos første forsøg ramte træværket, og Fede var hurtigt over returen. Den stilling holdt til pausen.

Spændingen døede lidt ud fra starten af 2. halveg, og det lignede længe at kampen skulle ende med en pointdeling. Guardado og Joaquin ville det dog anderledes, og i flot sammenspil kunne sidstnævnte score sit andet mål, og øge til 2-1. Sikke en sæsonstart de to veteraner har fået. 2-1 blev også kampens resultat, og Betis er dermed fortsat ubesejrede på det nyrenoverede Estadio Benito Villamarín.

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4