Real Betis Support Danmark

Villareal 3-1 Betis (3. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 19. september 2017 kl. 21:25

Efter en skidt sæsonstart blev tredje gang lykkens gang for Den Gule Ubåd i rundens opgør imod Betis.

Opstilling

 • Adán
 • Barragán
 • Jordi Amat
 • Feddal
 • Durmisi
 • Javi García
 • Camarasa (Guardado, m. 73)
 • Narváez
 • Joaquín
 • Tello (Nahuel, m. 77)
 • Sergio León (Sanabria, m. 57)

Kampen
Efter to nederlag i træk, havde Villarreal kniven for struben i hjemmebaneopgøre imod Betis. Betis sæsonstart har været marginalt bedre, og er endt med en sejr og et nederlag. Nederlaget faldt dog i 1. runde på Camp Nou imod FC Barcelona. Det var da også gæsterne der kom bedst fra start, da anfører Joaquin slog et godt indlæg ind i panden på Sergio Leon, der dermed scorede sit 2. sæsonmål. Målet fik hjemmeholdet til at komme længere frem på banen, og efter en halv times spil, gav det pote. I et sammenspil imellem Adán og Amat pressede veteranen Bacca højt, og fik nappet bolden fra keeperen. Efter et par træk, kunne Bacca sende bolden i det tomme mål, og udligne Betis tidlige færing.

Villarreals dominans fortsatte efter pausen, og efter en times spil kunne de da også bringe sig foran. Samu Castillejo sendte bolden i en flot bue udenom Adán, og øgede dermed til 2-1. Villarreal var dog ikke færdige endnu. Med et kvarter igen af kampen, ville Enes Ünal, der kort forinden havde erstattet målscorer Bacca, ikke stå tilbage for veteranen. Det tyrkiske talent modtog bolden i dybden, og sendte den i kassen til slutresultatet 3-1.

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4