Real Betis Support Danmark

Betis 4-0 Levante (6. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 27. september 2017 kl. 14:01

Med næsten 50.000 tilskuere fortsatte Betis den gode stime på det nyombyggede Estadio Benito Villamarín.

Opstilling

 • Adán
 • Barragán (Rafa Navarro 59’)
 • Mandi
 • Amat
 • Durmisi
 • Javi García
 • Guardado
 • Fabián
 • Joaquín (Tello 69’)
 • Sergio León (Nahuel 76’)
 • Sanabria

Kampen
Fra kampens start satte Betis sig på kampen, men havde svært ved at omsætte spilovertaget til mål. På trods af flere gode chancer, primært til hjemmeholdet, endte 1. halveg derfor uden mål.

2. halveg var dog ikke mange minutter gammel, før kampens første mål kom. Sergio Leon sendte bolden ind i hovedet på Sanabria, der headede 1-0 føringen i kassen. Mindre end ti minutter senere endte Fabian en flot solotur med at sendte bolden i kassen, og dermed bringe hjemmeholdet foran 2-0. Igen ti minutter senere øgede hjemmeholdet deres føring. Og denne gang var det med en dansker i fokus. Riza Durmisi tryllede på venstreside, og sendte bolden flat ind til Sergio Leon, der noterede sig for kampens tredje mål. I overtiden scorede Sanabria til slutresultatet 4-0.

Sejren er Betis tredje i træk, og samtidig også den tredje i træk på den nyombyggede hjemmebane. De tre point bringer Betis op på en flot 5. plads.

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4