Real Betis Support Danmark

Real Madrid 0-1 Betis (5. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 27. september 2017 kl. 13:27

For første gang i 74 kampe i streg gik Real Madrid fra banen uden at have sendt bolden i kassen. Et fantastisk spillende Betis hold gik derimod fra banen som sejrherre for første gang i 19 år på Santiago Bernabeu.

Opstilling

 • Adan
 • Barragan
 • Mandi
 • Feddal
 • Durmisi
 • Javi Garcia
 • Camarasa (Guardado 44)
 • Fabian (Joaquin 80)
 • Francis (Boudebouz 61)
 • Tello
 • Sanabria

Kampen
Ikke siden 1998, hvor Finidi George stod for kampens eneste mål, var Betis vendt hjem fra Estadio Santiago Bernabeu med en sejr. Kampen var dog ikke mange minutter gammel, før gæsterne fik tilkæmpet sig kampens første chance. Allerede efter tre minutters spilletid forsøgte Sanabria sig, men uheldigvis fik Caravajal afværget gæsternes chokstart. Hjemmeholdet var dog slet ikke uden chancer, og tilbagevendte Ronaldo havde flere gode forsøg. Modric og førnævnte Carvajal var også tæt på, men Betis havde en sikker sidste skanse i Adán. Kort før pausefløjtet var først Camarasa og siden Fabián tæt på at bringe gæsterne foran, men stillingen forblev 0-0 til pausen.

Kort efter 2. halveg blev fløjtet i gang, var Modric alene med Adán, men Modrics forsøg gik heldigvis på overlæggeren. Hjemmeholdets pres fortsatte, men Betis formåede at holde stand. Specielt Real trioen Bale, Modric og Ronaldo satte flere gange gæsternes defensiv på prøve. Henimod slutningen af kampen foretog hjemmeholdets træner Zidane et par udskiftninger, og valgte at skifte opstilling til den meget offensive 3-1-6. De taktiske ændringer pressede yderligere på for det afgørende mål, men gav også gæsterne plads på hjemmeholdets banehalvdel. Og netop som det så ud til at kampen skulle ende uden mål, men Betis Barragan ville det anderledes. Han fandt en fri Sanabria bagerst i Reals felt, der flot steg til vejrs, og dybt inde i overtiden headede det vindende mål i kassen!

Sikke en præstation! Det tegner meget lovende med Setién bag roret! Næste opgave i la Liga er hjemme på fortet Benito Villamarín imod Levante.

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4