Real Betis Support Danmark

Betis 3-6 Valencia (8. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 20. oktober 2017 kl. 19:48

Noget af en målfest gjorde desværre en ende på Betis "nye" hjemmebane.

Opstilling

 • Adán
 • Barragán
 • Mandi
 • Feddal
 • Durmisi
 • Guardado
 • Fabián (Camarasa 67’)
 • Narváez (Tello 67’)
 • Joaquín
 • Sergio León (Campbell 76’)
 • Sanabria

Kampen
Kampen begyndte med at hjemmeholdet havde godt styr på kampen. De forsøgte at presse Valencia på kanterne, men blev på trods af spilovertaget aldrig rigtigt farlige. Dette skyldtes ikke mindst, at Valencias defensiv stod godt. Efter en lille halv time, kom gæsterne for første gang i nærheden af Adáns mål. Og efter to gode chancer, blev tredje gang lykkens gang for gæsterne. På trods af at være overmatchet indtil videre i kampen, kunne Kondogbia bringe gæsterne foran med 0-1. Betis forsøgte at svare hurtigt igen, men virkede påvirkede af det overraskende mål. Kort før pausefløjtet fik hjemmeholdet så noget af en mavepuster, da Guedes sendte et tordendrøn ind bag Adán. Det var derfor et noget nedtrykt Betis hold, der et par minutter senere gik til pause.

Betis kom med fuld fart ud af starthullerne efter starten på 2. halveg. Kort inde i halvegen havde hjemmeholdet en gylden mulighed for at bringe spændingen tilbage i kampen, da Kondogbia tog hånden til hjælp i feltet. Desværre brændte Sergio Leon på det efterfølgende straffespark, så stillingen var stadigvæk 0-2. Men heldigvis var spillerne ikke færdige med at score. Den offensive tilgang pressede Betis frem på banen, og det gav Valencia gode muligheder for kontra. To af den slags udnyttede først Moreno, og siden Mina, også var stillingen lige pludselig 0-4. Betis havde dog ikke tænkt sig at lægge sig fladt ned. Tre mål på bare fem minutter også var stillingen lige pludselig 3-4. På det tidspunkt manglede der fem minutter af kampen, og målscorerne var Campbell, Sanabria og Tello. Gæsternes Zaza og Pereria ville det dog anderledes, og med to mål i kampens sidste fem minutter, endte målorgiet 3-6.

Kampens resultat betyder at Valencia fortsat er ubesejrede i sæsonen, og rykker op på la Ligas 2. plads. Betis rykker ned som nr. 9.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4