Real Betis Support Danmark

Betis 2-2 Getafe (11. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - torsdag 16. november 2017 kl. 10:01

En række tidligere Betis-spillere var tilbage på deres gamle hjemmebane, da Getafe var rundens modstander.

Opstilling

 • Adán
 • Barragán
 • Mandi
 • Amat (Fabián 79’)
 • Tosca (Boudebouz 62’)
 • Javi García
 • Camarasa (Sanabria 62’)
 • Guardado
 • Joaquín
 • Tello
 • Sergio León

Kampen
Kampen var ikke mange minutter gammel, før kampens første store mulighed indtraf. Guardado sendte et frispark ind i hovedet på Amat, der headede bolden på overliggeren. Gæsterne stod tæt, hvilket fik Betis til at lave mange tætte afleveringer. I kampens begyndelse var Getafe derfor en sjælden gæst på Betis banehalvdel. Desværre var, nærmest, deres første besøg på Betis banehalvdel ret udbytterigt. Et frispark blev sendt ind i feltet til Bergera, der overløb sine modstandere og bragte gæsterne foran med 0-1. Målet var noget af en mavepuster for Betis, der trak sig længere tilbage på banen. Dette gjorde at Getafe satsede mere på lange bolde frem ad banen og kontraangreb. Med små ti minutter igen af halvegen forsøgte Getafe sig atter med et kontraangreb. De to tidligere Betis spillere Jorge Molina og Portillo spillede godt sammen, og aktionen endte med at sidstnævnte sendte bolden ind bag sin tidligere holdkammerat Adán. 0-2 til gæsterne. Kort før pausefløjtet fik både Sergio Leon og Tello gode muligheder, men ingen af dem fik bolden i kassen.

Efter pausefløjtet fortsatte Getafe sin dominans, og kom frem til flere gode muligheder. Bl.a. en stor chance til Molina var tæt på at udbygge gæsternes føring. Langsomt, men sikkert, kom Betis dog bedre og bedre med. Ca. midt i halvegen fik Betis så endelig hul på bylden. Og hvem andre end Sanabria kunne reducere? Sanabria modtog en flevering, vendte rundt, og trykkede af. Reducering til 1-2 og Betis fik troen tilbage. Med bare fire minutter tilbage af den ordinere spilletid blev comebacket fuldendt, da Boudebouz scorede sit første mål i Betis-trøjen. Også endda med hans "d¨rlige" højre fod! I hele resten af kampen pressede hjemmeholdet på, for at få den vindende mål, men blev stærkt modarbejdet af Getafes tidsudtræk.

Kampen endte derfor 2-2. Godt at 0-2 er den farligste føring.

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4