Real Betis Support Danmark

Fabian underskriver kontraktforlængelse

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 3. februar 2018 kl. 13:34

Fabian har spillet i Betis siden han var otte år.

Kontraktforlængelsen betyder at Fabians kontrakt nu er gældende til 2023, og det burde derfor har skræmt de fleste bejlere væk.

Om kontraktforlængelsen udtaler Fabian selv: "For det første ønsker jeg at takke klubpræsidenten og Serra Ferrer, fordi de har troet på mig lige siden vi påbegyndte forhandlingerne. Dernæst ønsker jeg at takke min familie, fordi de altid støtter mig, også i de svære situationer. Uden dem ville dette ikke havr været muligt. Jeg er meget glad og stolt over, at jeg nu har forlænget min kontrakt med den klub, som jeg har spillet i lige siden jeg var lille".

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4