Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Marco Batra bliver vinterens første forstærkning - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Marco Batra bliver vinterens første forstærkning

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 3. februar 2018 kl. 12:52

Den spanske landsholdsspiller er hentet i tyske Dortmund.

Den 27 årige spanske forsvarsspiller har fået sin fodboldmæssige opvækst i FC Barcelona, og skiftede til Dortmund i sommeren 2016.

Batra fik sin debut for FC Barcelonas 1. hold i 2010, og på trods af sin unge alder, har den unge spanier allerede  et godt fyldt pokalskab. 5 La Liga titler, en Champions League titel, en klubverdensmesterskab, en Uefa Super Cup, to Copa del Rey titler, én spansk Super Cup og en tysk pokalturnering er det blevet til indtil videre.

Batra har spillet 13 gange for det spanske landshold, og har desuden vundet U21 EM i 2013.

Ifølge rygterne har Batra kostet i omegnen af € 10 mill, og bliver dermed Betis næstdyreste spiller nogensinde. Batra føler dog ikke et ekstra pres på trods af den høje trnsfersum: "Jeg føler mig ikke presset, og har mit fulde fokus på at præstere for mit nye hold. Jeg kender la Liga rigtigt godt, og er glad for at vende tilbage".

Batra har underskrevet en kontrakt gældende indtil 2023.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4